15 decembra 2014

TV program na Vianoce (2014) - štedrý deň


Blížiacimi Vianocami sa objavujú v reklamách ukážky na rôzne viac či menej vianočné filmy, ktoré si pre nás televízie pripravujú.Aby ste nepremeškali žiadnu pravú vianočnú filmovú snímku, prinášame Vám odporúčaný program na štedrý deň a nasledujúce sviatočné dni.



24. december - Štedrý deň:

Ranné vtáčatá na štedrý deň prebudia rozprávky, ktoré však nie sú priamo vianočné. Ak máte chuť hneď z rána na klasický vianočný príbeh, aj keď na americký spôsob prepnite si hneď z rána na Primu kde vás už o 7:35 hod ráno privíta Jim Carrey stvárňujúci nepriateľa Vianoc Grincha.





Nič nie je klasickejšie ako britský humor.A v spojení s klasickými Vianocami je to vhodná kombinácia. Nič nebodne na kľudné dopoludnie viac, ako vidieť tradičné britské poňatie Vianoc - viď Mr. Bean na markíze o 9:35.





Pred obedom je na ČT1 od 11:30 ďalšia klasická česká rozprávka s prvkami zimy - Traja veteráni. Rozprávka o spravodlivosti, lakomstve a ľudskej povahe, pre malých aj veľkých. Príbeh ani tak nie je o Vianociach, no k Vianociam patrí.



Na obed odporúčame niečo klasické a kľudné aby ste si mohli pri obedňajšej káve oddýchnuť. Na markíze od 12:15 a potom od 13:35 dávajú klasickú českú rozprávku Pekařov cisař a Císařov pekař. Klasická česká rozprávka v podaní Vlasta Buriana a Jána Wericha aj vo vašej domácnosti vytvorí kľudnú atmosféru.



Poznám asi len tri filmy, ktoré sú hodné toho aby som si ich v kruhu svojej rodiny po štedrej večeri a rozbalení darčekov pozrel, a bez ktorých by som si Štedrý večer nevedel predstaviť.
Ako prvý môžete vidieť slovenský film - Perinbaba. Jakubiskovo najznámejšie dielo, ktoré má svojích priaznivcov ale aj odporcov, no musíte uznať, že Vianoce bez tohto filmu ešte neboli. Už o 18:10 na Markíze.


Ak nie ste nadšencom Perinbaby, ale máte radi pri tom klasiku tak odporúčame prepnúť o 18:35 na Novu, kde uvidíte klasickú českú rozprávku - Byl jednou jeden kráľ.


Ďalej sa musíte rozhodnúť, medzi dvoma vianočnými filmami, ktoré sú snáď tie naj. Na markíze o 20:00 dávajú klasickú českú rozprávku s Libušou Šafránkovou Tri oriešky pre Popolušku a na ČT1 o 20:20 príbeh troch českých rodín oslavujúce Vianoce v časoch nedávno minulých - Pelíšky.Ak by ste sa rozhodli pre Popolušku tak Pelíšky dávajú na markíze o 1:20 hod ráno.











Neskôr o 22:15 vás na ČT1 čiastočne zimná komédia s velorexom, neúspešným falošným huslistom a naopak úspešným falošným čašníkom - Vrchni prchni






Pre nočné sovy alebo ľudí, kt. si plánujú vychutnať vianočnú atmosféru na polnočnej omši odporúčame ďalší vianočný a pre zmenu akčný trhák s Bruceom Willisom - Smrtonostná Pasca II na JOJ o 02:00.



Morphy Web Developer

Morbi aliquam fringilla nisl. Pellentesque eleifend condimentum tellus, vel vulputate tortor malesuada sit amet. Aliquam vel vestibulum metus. Aenean ut mi aucto.

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára