01 decembra 2014

Najhoršie vianočné reklamy


Priniesli sme vám už top zoznam najlepších vianočných filmov a zoznam nasilnejších vianočných reklám. Čo tak si pozrieť druhú stránku mince ? Preto Vám prinášame zoznam tých najhorších vianočných reklám, resp. reklám a klipov, ktoré nepôsobia vôbec vianočne, alebo parodujú tento zimný sviatok.



Klip, ktorý ukazuje ako by to dopadlo, keby boli soby Santa Clausa skutočné :D 


Ďalšia reklama so Santa Clausom, ktorá ukazuje ako by to bolo, keby bol Santa reálny a žil na severnom póle. Globálne otepľovanie by ho veru nepotešilo - Viac v tomto temnom klipe od Greenpeace.



Trochu sa vrátime k nám na Slovensko. Neviem čo majú tieto reklamy a handrové bábiky spoločné s Vianocami.


"Obľúbená" internetová reklama na Youtube už počas leta. No nič človeka "nepoteší viac" ako zelený mimozemšťan medzi púšťaním obľúbených klipov na Youtube.


Vianočná reklama od slovenského operátora - Na kostým toho chudáka chlapca som počul už mnoho nepekných prirovnaní... napr. "Jeho kostým vypadá ako ....."



Najkrajšia vlastnosť je keď sa človek teší na Vianoce aj z maličkostí. No všetko má svoje hranice :D


10 vecí, ktoré by ste cez Vianoce nemali robiť :D - stručný návod, čoho sa radšej vyvarovať cez sviatky.


Viete odkiaľ sa berú Santa Clausovia ( čítaj Mikulášovia ) v obchodných centrách? Ich pôvod objavíte v úvodnom krátkom filme - Rare Exports.


Vraví sa, že deti tejto generácie sú rozmaznané a očakávajú veľké a drahé darčeky. Pozrime sa, ako by to vyzeralo keby sa to obrátilo :D




Operné árie vo vianočnej reklame? Žiadne koledy, nič vianočné, nebyť perníkov, neuhádol by som, že sa jedná o vianočnú reklamu. A čo vy ?

Hlasujte: 



Miniaplikace
Morphy Web Developer

Morbi aliquam fringilla nisl. Pellentesque eleifend condimentum tellus, vel vulputate tortor malesuada sit amet. Aliquam vel vestibulum metus. Aenean ut mi aucto.

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára