04 marca 2015

Google play oslavuje 3tie narodeniny a ponúka niektoré aplikácie za výpredajové ceny




       Dnes sa pre všetkých zákazníkov otvorili brány do zľavovej sekcie virtuálneho mobilného trhoviska obchodu Google Play pre Android, ktoré oslavuje tretie výročie svojho spustenia. Za podstatne znížené ceny tak nájdeme rôzne obľúbené aplikácie či niektoré hudobné albumy.

Ponuka obsahu, ktorá sa nachádza v špeciálnej sekcii, sa však líši podľa krajiny, z ktorej daný používateľ pochádza. Slovenská verzia je o poznanie chudobnejšia, než napríklad americká. Stále tu však nájdeme tituly, ktoré stoja za pozornosť. Kompletný zoznam zľavnených aplikácii pre Slovensko nájdete na tejto adrese.

Blížiacim sa letom mnoho ľudí začína športovať, a práve pre tých google pripravil až 90 % zľavy na športové aplikácie Runtastic Running Pro a Runtastic Sit-Ups Pro Trainer . Zábudlivci zas ocenia aplikáciu Wunderlist.

Ak máte teda smartphone s Androidom neváhajte a využite dnešné zľavy a zároveň sa namotivujte k tomu, aby ste boli do leta fit.

Zoznam aplikácii na chudnutie nájdete aj na našom blogu.
Morphy Web Developer

Morbi aliquam fringilla nisl. Pellentesque eleifend condimentum tellus, vel vulputate tortor malesuada sit amet. Aliquam vel vestibulum metus. Aenean ut mi aucto.

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára